Pro Evolution Soccer 2014

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

Platform: PC,  XBOX 360,  PS3,  Mobiltelefon,  PS2 

A Pro Evolution Soccer-sorozat 2013-as része számos változást hoz a jól ismert játékmenetbe, ám forradalomról nem beszélhetünk, legfeljebb csak evolúcióról.
A PES 2014 első és leginkább szembetűnő újítása a kinézete, ami egy kis lépéssel még közelebb araszolt a valóságoz. Az eredményt a Metal Gear Solid V: The Phantom Painben is használt, a Kojima Productions berkeiben készült Fox Engine biztosítja, ami amellett, hogy kidolgozott és részletes karaktermodelleket (javult a mimika, a mezek és a különböző, kitüntetett szituációk, úgy, mint a szabadrúgások animációja) illetve stadionokat jelenít meg, remekül kezeli az összetett fizikai rendszert is, ami a javított kezelés alá dolgozik.

A fizika fő elemei a Motion Animation Stability System (M.A.S.S.) és a TrueBall Tech. Előbbi közvetlenül a játékosok mozgását, egymással történő érintkezését intézi figyelembe véve olyan tényezőket, mint például a testtömegük, a gyorsaságuk, illetve azt, hogy milyen irányból érkeznek -- ehhez több mint száz sportoló adatait vitték be, hogy minél hitelesebbek legyenek a pályán látható egy az egy elleni párharcok. A TrueBall Tech ezzel szemben inkább a labda viselkedésében játszik szerepet: fejlesztők külön karakterként kezelik a lasztit, így modellezik a mozgásának különböző tényezőit, s ezek építik be a kezelésbe, mely a PES 2014-ben már precízebb és aprólékosabb, mint az elődökben, jobb labdavédést, cseleket és finom kezelést biztosítva a szélrózsa minden irányába történő mozgás során.

Gépigény összevetés

Minimum konfiguráció

Processzor Memória Videokártya Szabad hely
       
2 magos
1800 MHz
1024 Mb Shader Model 4.1 - DirectX 10.1 / 512 Mb 8 GB

Ajánlott konfiguráció

Processzor Memória Videokártya Szabad hely
       
4 magos
2933 MHz
2048 Mb Shader Model 5.0 - DirectX 11 / 1024 Mb -

A te konfigurációd

Processzor Memória Videokártya  
       
-
-
- --  

Regisztrált és bejelentkezett látogatóink számára a profiljukban megadott konfiguráció automatikusan összehasonlításra kerül a hivatalos gépigénnyel!

  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó letöltések    
  Kapcsolódó hírek    
  Kapcsolódó játéktesztek    
  « vissza a játékadatbázishoz  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód,
regisztrálj oldalunkon!  Hozzászólások  

thomas27

2015-12-05 16:52:12 []

Adatlap

Pro Evolution Soccer 2014

Sport >>

megjelenés:

2013. szeptember 19.

fejlesztő:

KONAMI Computer Entertainment Tokyo

kiadó:

KONAMI

platform:

PC,  XBOX 360,  PS3,  Mobiltelefon,  PS2

Web Fórum Teszt
Magyarítás Galéria Patch
A játékhoz több galéria is kapcsolódik,
kérlek, válassz az alábbiak közül!
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó: