PES 2016 játékmenet videó érkezett

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A már bemutatott játékmenet videó teljes hosszú videóját hoztam el Nektek.
Nem régiben kiderült, hogy a brazil Neymar virít majd a PES 2016 dobozain, ma azonban azt is megtudtuk, hogy milyen főbb újításokat tartalmaz majd a dobozban rejlő program. A szokásos éves grafikai ráncfelvarrás nem túlságosan meglepő, így részletesebb animációk, szebb fény-árnyék effektek mellett bikázhatjuk a kapuba a labdát, az igazi újdonságot azonban a dinamikusan változó időjárás hozza el. A félidőben eleredő eső és a felfröccsenős sár nem csak látványelemek lesznek, hanem komolyan befolyásolják majd a játékmenetet is, a nagydarab védők nehezebben élnek meg a nedves füvön, a labda pedig elakad a tócsákban, ha rosszul passzolunk.

A játékmenet átdolgozott ütközésmodellel, a bal analóg karral eldönthető kemény légi párbajokkal, gyorsabb egy az egy elleni szituációkkal, és precíziós szerelési rendszerrel bővült, utóbbi a kontrák indításában játszik nagy szerepet. Az elhasznált Master League játékmódot alapjaitól építették újjá a fejlesztők, még a megszokott menürendszerét is lecserélték, így lendületes játékmenet és friss igazolási rendszer várja a rajongókat. A myClub szintén plusz funkciókat kapott, új szintezést a focistáknak, további kameraszögeket, és új meccskommentárt Peter Drury és Marco Hagemann előadásában.A Sony konzoljai kiemelt szerepet kaptak idén a Konamitól, hiszen nem csak saját képimportáló opciót kaptak, amivel a licenszek miatt hiányzó mezeket és logókat könnyedén pótolhatjuk, hanem saját ünnepi kiadást, Anniversary Edition néven. Az előrendelőknek számtalan bónusz jár egyébként, és az előbb említett PlayStation-exkluzív verzió mellett fémdobozos Day One Edition formájában, valamint digitális változatban is megvásárolhatják a játékot. Az újdonságokat a fentebb látható gameplay trailerrel még látványosan illusztrálta is a japán vállalat. A PES 2016 PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 és PC platformokra érkezik majd.
  GalériaPro Evolution Soccer 2016  
  « vissza a főoldalra  
  pepsifoci.hu    

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Pro Evolution Soccer 2016

Sport >>

megjelenés:

2015. szeptember 17.

fejlesztő:

KONAMI

kiadó:

KONAMI

platform:

PC,  XBOX 360,  PS3,  Wii

Web Fórum Végigj.
Galéria
Kapcsolódó galéria:
Első képek
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

A hónap legnépszerűbb hírei