E3 2015 - Pro Evolution Soccer 2016

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Bár a KONAMI önálló előadást nem tart, azért ott van az előadáson és bombáznak minket a jobbnál jobb képekkel és videókkal.
Bejelentették, hogy 2019-ig meghosszabbították a Bajnokok Ligája és Európa Liga licenszeket.

FRISS JÁTÉKMENET

Számos újítás szerepet kap az új játékban.

 • Új ütközés modell
 • Légi labdák kezelése
 • 1v1 kontroll
 • Taktikus védekezés
 • Okosabb ellenfél AI
 • Egyedi kapus mozgások
 • Kezelhetjük a gólörömöt (honnan ismerős?)

TARTALMI VÁLTOZÁSOK

Új játékmódok és felfrissült régiek kapnak helyet.

 • Új Master League
 • Meccs közben változó időjárás
 • A játékosok éreznek a pályán
 • Új labda fizika

MINŐSÉGI FEJLESZTÉSEK

Számos elem vérfrissítésen esett át.

 • myClub
 • Változó kamera mozgás
 • Új kommentátorok – Peter Drury és Marco Hagemann csatlakozott a PES csapatához és még több mindent fognak narrálni a játékban.
 • PS4 kép importálás

Aki lemaradt a hivatalos gameplay videóról ITT tudja pótolni.

Új képeinkhez nézzétek meg kapcsolt galériánkat! A játék borítója alább látható:Ti mit szóltok mindehhez? Jobb játék lesz a PES, mint tavaly?
  GalériaPro Evolution Soccer 2016  
  « vissza a főoldalra  
  pepsifoci.hu    

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások4  

babo410

2015-10-23 21:18:06 [4]

morpheo! A PES-t szimulátornak hívni kissé meredek! Ha a FIFA nem az, akkor a PES? Pl. a licencek hol vannak? Egy szimulátornak nem kéne valósághűnek lennie? Azt mit látni a PES-ben? Minden játékos egy hatalmas cselgép. A grafika szép, de a játékosok mozgása pl? A FIFA-ban pl. a játékmódok is sokkal izgalmasabbak. De nem is akarom itt a FIFA-t reklámozni. Nekem nincs bajom a PES-sel. De a FIFA évek óta több újítást tartalmaz, mint a PES. Én játszok mind a kettővel, de a FIFA a játékmódok miatt sokkal tovább leköt. És jobban is kedvelem. Az idei pes nem lett rossz, de az újítások nekem egy az egyben a FIFA-t idézik. Ott ezek már pár éve megvannak.

fary87

2015-09-21 20:32:24 [3]

Hát kipróbáltam az új pest javult az elődhöz képest de nem annyit amennyit vártam a grafika nem rossz de ez a viaszbábu effektus meg a rég óta gyenge gyep megjelenítése sokat elvesz az élvezetből.A játékmenet jobb lett mint az elődé de nem tökéletes élethűbbek a labdáért való test test elleni küzdelmek a mozgások is de még volna mit csiszolgatni rajta.A hangok terén meg vagyok elégedve nem rosszak ami zavar hogy több olyan apróság kerülhetett volna pl:több interakció a közönséggel edzők mutatása mecs közben stb amikhez amihez nem kell liszensz. Egészét nézve javult de nem eleget a fifa így demó alapján átgondoltabbnak jobban felépítettnek tűnik mint a pes nem rosz de kicsit nekem csalódás jó irányba halad a pes csak lassan!

morpheo

2015-08-31 22:25:23 [2]

Valósziínűleg másik dimenzióbol érkeztél.. :-) a FIFA focisjáték... a PES szimulátor. a Kettő között baromi nagy a különbség... A FIFa mindíg is egy szar volt, nulla fizikával.... Hogy ki utánoz kit... nos minden pes es fifa játékkal kellene játszani.. akkor talán rájönnél :-)

babo410

2015-06-16 03:13:59 [1]

Aki látta a FIFA trailerét, az láthatta, hogy kenterbe veri a PES-t. Nekem mindig is jobban tetszett a FIFA, de játszottam a PES-sel is. Szerintem a FIFA már eddig is realisztikusabb volt. Nekem a PES-ben a viaszbábura emlékeztető játékosok nem tetszettek nagyon, és az, hogy a cselezésre építenek nagyon erősen. Az idei újjításai a PES-nek meg mind olyanok, amiket a FIFA már rég megvalósított. Le vannak maradva. Új ütközési modell? FIFA már pár éve megcsinálta. Légi labdák? Pipa. 1v1 kontroll, ez nem tudom pontosan mit takar. Taktikus védekezés? 2-3 éve van a FIFA-ban. Okosabb ellenfél AI? Elvileg FIFA-ban az ellenfél AI is folyamatosan javul, a next-gen megjelenésével azt is hatalmas fejlesztésnek vetették alá. Egyedi kapus mozgások? FIFA-ban már megvan egy ideje. Kezelhetjük a ólörömöt? FIFA lenyúlás. Játékos érzelmek (szerintem az a játékmenethez tartozna)? FIFA már ezt is megcsinálta Gyakorlatilag olyan, mintha átemelnék a FIFA korábbi sikerrel bevezetett újításait. Nem akarom becsmérelni a PES-t, de szerintem idén nagyon erősen FIFA másolásra készülnek. Egyedül talán a játék közben változó időjárás lesz saját, nagyon jó ötlet. Csak az eső nagyon nem néz ki jól szerintem. Mindent összevetve jó szokott lenni a PES, de a FIFA szerintem sokkal jobb, realisztikusabb.

Adatlap

Pro Evolution Soccer 2016

Sport >>

megjelenés:

2015. szeptember 17.

fejlesztő:

KONAMI

kiadó:

KONAMI

platform:

PC,  XBOX 360,  PS3,  Wii

Web Fórum Végigj.
Galéria
Kapcsolódó galéria:
Első képek
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Közösségi média

A hónap legnépszerűbb hírei