Kitserver 6 Dokumentáció

December 11, 2006


Modul Verziók: Kserv 6.3.3, Ballserver 6.2.2, LOD Mixer 6.2.1, Stadium Server 6.2.1, Faceserver 6.3.0, Bootserver 6.4.0


1.1 Bemutatkozás


A Kitserver 6 egy add-on program a Pro Evolution Soccer 6-hoz. Különböző modulok betöltését és működtetését végzi. A Kserv Modul 6.3.0 egy új lehetőséget biztosít arra, hogy a játékosoknak és a kapusoknak mezeket rakjunk be az AFS fájlokon kívül. Csak PNG vagy BMP képfájlokat kell bemásolnunk egy egyszerű könyvtárszerkezetben a megfelelő helyre. Ráadásul alapban egy csapathoz két kapus mez és két alap mez tartozik hazai és vendég változatban, a Kitserver segítségével annyi mezt rakhatunk be egy csapathoz, amennyit csak akarunk. És ez még nem minden!

MEGJEGYZÉS: Azok akiknek van némi tapasztalatuk a korábbi Pro Evolution Soccer vagy Winning Eleven sorozattal kapcsolatban, tudják, hogy a játékban szereplő összes csapathoz a mezek a 0_text.afs fájlban vannak. A PES6-ban csak a "liszenszelt" csapatokhoz tartoznak mezek, ami nehézkessé teszi a mezek importálását a "nem liszenszelt" csapatokhoz az AFS fájlokban.
A Kitserver segítségével ilyen problémák nincsenek, minden korlátozás nélkül rakhatunk be mezeket "liszenszelt" és "nem liszenszelt" csapatokhoz egyaránt.

A BallServer Modul 6.2.1 nagyban hasonlít a KitServerhez, lehetővé teszi a labdák választását a GDB mappából. Annyi labdát rakhatsz be, amennyit csak akarsz. Használhatsz különböző textúra méreteket is: alap - 256x256, vagy a magasabb felbontású 512x512 és 1024x1024 textúrákat.

Lod Mixer Modul 6.2.1 lehetővé teszi a grafikai motor egyes beállításainak módosítását, ezek a Level-of-Detail mixer (mely a különböző nézetekben megjelenítendő textúra minőség állítását teszi lehetővé), crowd-fix (közönség javítása), automatic aspect ratio correction valamint több hasznos beállítást (pl.: mennyire legyenek teli a stadionok nézőkkel...) a kupák, ligák, Mester Liga és az Online módokban.

Faceserver Modul 6.3.0 kezeli a játékos arcokat és hajakat. Lehetőséged van az összes játékoshoz egyedi arcokat/hajakat berakni, ahol az arc/haj fájlok bin vagy str kiterjesztésűek. Mint tudjuk, az AFS fájlokban ez is korlátozva volt, hála a Faceservernek, most már minden egyes játékosnak lehet egyedi arca!)


1.2 Telepítés

A szokásos: másold a teljes kitserver mappát a játék könyvtárába, úgy, hogy az alábbi könyvtár szerkezetet kapd:

Klikk a képre a nagyobb méretért!

Lépj be a kitserver könyvtárba és indítsd el a setup.exe fájlt. A "PES6.exe" jelenik meg elsőként a lenyitható listában, ezt is kell kiválasztani, ha csak nem más néven szerepel.Ha jó helyen vannak a kitserver fájlok, akkor az "Install" gomb aktív, csak nyomd meg. A sikeres telepítés után a következő üzenet jelenik meg: the installation was successful. (ha hiba üzenetet kapsz, győződj meg róla, hogy nem fut a ját, és a PES6.exe fájl nem csak olvasható, hanem írható is.)

További információkért, hogyan tudod ki- és bekapcsolni a különböző modulokat, nézd meg a "Haladó beállításokat" a leírás végén a lap alján.


1.3 Törlés

Lépj be a Kitserver mappába, majd indítsd el a setup.exe fájlt. Ott a legördülő menüben kiválaszthatod a PES6.exe fájlt.Nyomd meg a "Remove" gombot. Sikeres törlés esetén a következő üzenet jelenik meg: the uninstallation was successful. Ezek után törölheted a teljes kitserver mappát, ha akarod. (Vagy ott is hagyhatod, nem lesz kihatással a játékra és ha később megint használni akarnád a kitservert, nincs más dolgod, mint a setup.exe fájl segítségével újra installálni.

Oldal: 1/9 tovább
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód,
regisztrálj oldalunkon!  Hozzászólások  

eberhardt91

2009-06-17 22:36:22 []

Bocsánat lehet hogy csak nálam hiba de ha a továbbra klikkelek nem történik semmi, az első oldal jön be újból. Pedig jó lenne megnézni ezt a leírást.A megoldásért előre is kösz mindent.